Terris

Leestijd: < 1 minuut

TERRIS-Sociaal-democratenTerris als sociaal-democratische populistische middenpartij roert zich voor honden, plezier en basisinkomen

Uniek in de wereld, het Nederlands Basisinkomen (NBI) voor alle Nederlanders bovenop je salaris of in plaats van je uitkering, AOW of studentenlening. Als Nederland massaal kiest voor de nieuwe sociaal democratische partij TERRIS, dan krijgt iedereen vanaf 18 jaar het basisinkomen van 2.100 euro netto, tenminste als je aan de voorwaarden voldoet.

TERRIS heeft het Nederlands Basisinkomen betaalbaar gemaakt door een aantal belangrijke voorwaarden eraan te verbinden en daarbij een nieuw financieel systeem te bedenken. Wij gaan het geld eerlijker verdelen en 80 procent van de bevolking gaat er op vooruit, en wel duizenden euro’s voor alle lage en middeninkomens.

Alle plannen van TERRIS sluiten aan op het Nederlands Basisinkomen en zijn daardoor essentieel voor een sluitende Rijksbegroting. Stem op TERRIS en je krijgt 2.100 euro netto per maand als wij de grootste partij worden. Ruim 49 procent van de bevolking kan iedere maand net of net niet rond komen. Met TERRIS wordt het radicaal anders. De nieuwe Sociaal Democraten die jou rijker maken en de rijken wat armer. Wij zorgen voor honderdduizenden nieuwe banen.

 

https://terris.nl