Sjir zijn (basis)inkomen

Leestijd: < 1 minuut
sjirMaakt u met mij een basisinkomen mogelijk? Ik heb het afgelopen jaar ontzettend veel bereikt voor het basisinkomen, door mij er onafhankelijk en vrijwillig voor in te zetten. Nu vraag ik uw bijdrage, zodat ik dit unieke en belangrijke werk kan voortzetten.

Link naar filmpje (voor tablets en smartphones): https://youtu.be/1EhvTsdR0iw

Mijn verhaal

Ik ben Sjir, een 24-jarige econometrist. Toen ik afgelopen augustus cum laude afstudeerde, leek het vanzelfsprekend dat ik bij een consultancybureau of in de financiële sector zou gaan werken. Maar ik besloot het radicaal anders aan te pakken. Ik creëerde mijn eigen, onbetaalde baan en werd ‘ondernemend idealist’. Levend van geld dat ik tijdens mijn studie opzij had gezet, richtte ik me volledig op het onderwerp waarin ik me de maanden daarvoor al had verdiept, en dat me mede had geïnspireerd om deze weg in te slaan: het basisinkomen.
Nooit in mijn leven heb ik een betere keuze gemaakt. In de maanden die volgden heb ik ontzettend veel geleerd en genoten, maar vooral ook ontzettend veel voor elkaar gekregen voor het basisinkomen.

http://www.dreamordonate.nl/1612-maak-basisinkomen-mogelijk