Speciale verloting van een basisinkomen voor de eindsprint van ons Europees Initiatief

Leestijd: 2 minuten

Binnenkort is het weer zo ver voor onze verloting. Een van jullie zal in het echt mogen ervaren hoe het voelt om een Onvoorwaardelijk Basisinkomen te hebben.

Deze keer is het een speciale verloting op 20 juni ter ondersteuning van ons officiële burgerinitiatief voor een basisinkomen in de EU. De handtekeningeninzameling eindigt op 25 juni en we geven evenveel weg als er nu in de verlotingspot zit: 4.800 euro – dat is 6 maanden basisinkomen.

En daarna gaat het nog beter. Want we stellen UBI4ALL open voor idereen mensen in HEEL Europa – ook buiten de EU lidstaten. Veel van onze vrienden zullen daar blij mee zijn in landen als het VK, Zwitserland, Servië, Noorwegen en Vaticaanstad 😉
Natuurlijk mogen ook mensen uit Oekraïne meedoen aan onze verloting. En wij van het team zouden het erg op prijs stellen als iemand uit het door oorlog verscheurde land zou winnen.

En hoe graag we ook zouden zien dat er een einde komt aan de oorlog, het concept van een Onvoorwaardelijk Basisinkomen is niet alleen noodhulp. Het is meer, namelijk een paradigmaverschuiving die IEDER mens het recht garandeert om in waardigheid te leven.
Dus, elke donatie die de UBI pot vult voor de volgende volledige Europese verloting is zeer welkom.

Nodig in deze geest deze laatste keer al je vrienden uit alleen de EU-landen uit voor UBI4ALL. Zoals altijd is de inschrijving voor de verloting gratis en staat open voor mensen ouder dan 16 jaar die in een EU-land wonen. Zoals altijd doet iedereen die zich al bij UB4ALL geregistreerd heeft automatisch mee aan de verloting – je hoeft niets te doen en ontvangt je lotnummer een dag voor de verloting.

Veel plezier en tot binnenkort!
Je UBI4ALL team