Voorstanders #basisinkomen halen bakzeil; slavenarbeid maakt gelukkig!

Leestijd: < 1 minuut

29fema.600Na uitgebreid non-onderzoek door de autoriteiten blijkt dat de ontvangers van een onvoorwaardelijk basisinkomen zich gelukkiger voelen met daarbij behorende slavenarbeid.

Sinds de werkeloosheid de 1 miljoen genaderd is en het basisinkomen is ingevoerd, blijken mensen toch meer tevreden wanneer ze verplicht worden gesteld om vrijwilligerswerk te doen.

kruiwagengravenEen van de projecten is het graven van een kanaal door de Flevopolder om de Oostvaardersplassen te ontlasten van het overtollige water. Het oude handwerk van 100 jaar geleden wordt weer opgevat; met kruiwagens en schoppen wordt immens veel werk verzet. De vrijwilligers krijgen hiervoor een ruim maandbedrag aan onvoorwaardelijk basisinkomen, voedsel en onderkomen.

Er gaan nu stemmen op om deze vrijwillige slavenarbeid op te nemen als voorwaarde voor het onvoorwaardelijke basisinkomen.

Bron: http://vrijheidmaaktarbeid.nl/blog/een-basisinkomen-bevordert-de-individuele-vrijheid-en-een-betere-verdeling-van-betaald-en-onbetaald-werk/